A A A K K K
людям з порушенням зору

Відділ освіти, молоді та спорту
Ємільчинської селищної ради

Новини та оголошення

Всеукраїнська учнівська олімпіада з інформаційних технологій

19 січня 2024 року проходив ІІІ (обласний) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з інформаційних технологій. Це особливе випробування сприяє творчому самовдосконаленню та розвитку учнівської молоді,реалізації здібностей талановитих учнів.

10:51 26.01.2024

Всеукраїнська учнівська олімпіада з історії

Вітаємо ученицю 10 класу Ємільчинського ліцею №1 Саух Єлизавету Сергіївну з дипломом ІІ ступеня в ІІІ (обласному) етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з історії. Зичимо міцного здоров’я, успіхів та натхнення на нові наукові звершення! Дякуємо вчителю історії Жабровець Тетяні Володимирівні за професіоналізм у своїй справі!

10:49 26.01.2024

Відкрите тренування

23.01.2024 року в м.Житомир на спортивній базі ЖДУ імені Івана Франка , відбулось відкрите тренування команди професійної ліги ВК. « Житичі-Полісся». До такого дійства приєднались і наші юні спортсмени з Ємільчинської ДЮСШ.

10:47 26.01.2024

Всеукраїнської_учнівська_олімпіада з хімії

Вітаємо Анну Ярошук, ученицю 9 класу Ємільчинської ліцею №1 з дипломом І ступеня в ІІІ (обласному) етапі #Всеукраїнської_учнівської_олімпіади з хімії. Бажаємо невичерпної енергії, успіхів, творчого натхнення до нових досягнень та здобутків у подальших наукових пошуках! Висловлюємо щиру вдячність вчителю Ірині Іванівні Чиж за гарну підготовку учениці та зичимо, щоб супутниками усіх Ваших починань були успіх та удача!

08:59 18.01.2024

Нарада вчителів фізичної культури

16 січня 2024 року на базі відділу освіти, молоді та спорту Ємільчинської селищної ради відбулась нарада вчителів фізичної культури закладів освіти Ємільчинської селищної ради. У нараді взяли участь начальник відділу Сергій Жека та завідувач сектору молоді та спорту Олександр Омельченко.

08:55 18.01.2024

"Подорож до ментального здоров’я’’

У рамках реалізації Всеукраїнської програми ментального здоров’я "Ти як?" ініційованою першою леді України Оленою Зеленською Будинок дитячої творчості долучився до заходу

08:54 18.01.2024

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень