A A A K K K
людям з порушенням зору

Відділ освіти, молоді та спорту
Ємільчинської селищної ради

Новини та оголошення

Всеукраїнської_учнівська_олімпіада з правознавства

Вітаємо Ярошук Анну Вікторівну, ученицю 9 класу Ємільчинського ліцею №1 з дипломом ІІІ ступеня в обласному етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з правознавства. Щиро дякуємо вчителю Жабровець Тетяні Валеріївні за високий рівень підготовки. Зичимо Вам міцного здоров’я, успіхів, натхнення, віри у свої сили та нових перемог!

11:10 07.03.2024

Пліч-о пліч

28 лютого в спортивних залах Ємільчинського ліцею N 1 та Ємільчинського ліцею N 2 розпочались зональні змагання з волейболу серед юнаків 9-х класів та молодших другого етапу Всеукраїнських змагань "Пліч-о-пліч Всеукраїнської шкільної ліги", які проходять під гаслом "РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО".

11:09 07.03.2024

Всеукраїнська учнівська олімпіада з трудового навчання

Вітаємо Матвієнка Філіпа, учня 9 класу Великояблунецької гімназії з дипломом І ступеня в ІІІ (обласному) етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з #трудового_навчання (технічні види праці). Бажаємо невичерпної енергії, успіхів, творчого натхнення до нових досягнень та здобутків! Висловлюємо щиру вдячність вчителю Володимиру Івановичу Шубському за гарну підготовку учня та зичимо, щоб супутниками усіх Ваших починань були успіх та удача!Пишаємося Вами!

11:07 07.03.2024

#Хто_ти, #майбутній_Олімпієць?»

22 лютого 2024 року в Ємільчине на базі МСЦ «Юність» та Бесейну відбулись обласні пошукові змагання під девізом : « #Хто_ти, #майбутній_Олімпієць?» з двоборства ( плавання/стрільба) серед дівчат і юнаків 2006 р.н. і молодші, які проводила ГО «ЖТО ВФСТ «Колос» спільно з «Ємільчинською місцевюю оганізацєю ВФСТ «Колос».

10:58 26.02.2024

Фінальні змагання з баскетболу серед дівчат 2010 р.н. та молодших

23 лютого в спортивному залі Ємільчинського ліцею N 1 відбулися фінальні змагання з баскетболу серед дівчат 2010 р.н. та молодших другого етапу Всеукраїнських змагань "Пліч-о-пліч Всеукраїнської шкільної ліги", які проходять під гаслом "РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО".

10:53 26.02.2024

"Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги"

21 лютого в спортивних залах Ємільчинського ліцею N 1 та Ємільчинського ліцею N 2 розпочалися зональні змагання з баскетболу серед дівчат 2010 р.н. та молодших другого етапу Всеукраїнських змагань "Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги", які проходять під гаслом "РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО".

10:50 26.02.2024

Вітаємо!!!

     Ємільчинська освітянська спільнота вітає творчу, невтомну, креативну, талановиту Михальчук Валентину Сергіївну, вчительку української мови та літератури Миколаївського ліцею, яка стала лауреаткою фінального етапу першого туру всеукраїнського конкурсу "Учитель року – 2024" у номінації "Українська мова та література".        Шановна Валентино Сергіївно! Пишаємось Вами! Бажаємо ніколи не зупинятися на досягнутому, нехай участь у конкурсі надихає Вас на нові методичні пошуки, додає віри в те, що кожен новий день буде плідним у творчому злеті!       Віримо, що перемоги на освітянській ниві наближують нашу Велику Перемогу!

14:35 22.02.2024

Олімпіада з географії

Щиро вітаємо переможців ІІІ (обласного) етапу Всеукраїнської учнівської #олімпіади_з_географії!

11:21 21.02.2024

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень