A A A K K K
людям з порушенням зору

Відділ освіти, молоді та спорту
Ємільчинської селищної ради

Новини та оголошення

Всеукраїнська акція "16 днів проти насильства"

З 25 листопада 2020р. по 10 грудня 2020 р. в Україні відбувається щорічна міжнародна акція "16 днів проти насильства", яка ініційована Центром Жіночого Глобального лідерства у 1991 році з метою привернення уваги громадськості до проблем насильства в сім'ї, а також захисту прав жінок та формування ненасильницької ідеології в суспільстві.

16:25 02.12.2020

До Міжнародного дня осіб з інвалідністю в Кулішівському закладі загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Ємільчинської селищної ради були проведені виховні години

До Міжнародного дня осіб з інвалідністю в Кулішівському закладі загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Ємільчинської селищної ради були проведені виховні години: 5клас виховна година "Зрозуміти іншого"; 3 клас виховна година " Твори добро"; 6 клас виховна година "Добро лікує душу".

12:44 02.12.2020

До Міжнародного дня осіб з інвалідністю в Андрієвицькому закладі загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Ємільчинської селищної ради були проведені «уроки доброти»

До Міжнародного дня осіб з інвалідністю в Андрієвицькому закладі загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Ємільчинської селищної ради були проведені «уроки доброти»: «Вчимося бути добрими» 1 клас, Шевчук О.І.; «Твори добро, бо ти – людина» 2 клас, Власюк Т.В.; «Всі ми різні, сві ми рівні» 3-4 класи, Карпенко Р.А.; «Доброта і милосердя у твоєму житті» 5 клас,Денисюк Т.В.; «Дивіться на нас як на рівних!» 6-7 класи,Лисенко Л.Г.; «Добро лікує душу» 8-9 класи, Карпенко В.О.; «Людина починається з добра» 10 клас, Карпенко О.В.

14:36 01.12.2020

Вшанування пам’яті жертв Голодомору у закладах загальної середньої освіти Ємільчинської селищної ради

У закладах загальної середньої освіти Ємільчинської селищної ради пройшли заходи у зв’язку з 87-ми роковинами  Голодомору 1932-1933 років в Україні – геноциду Українського народу під гаслом "Збережи пам'ять. Збережи правду".

16:24 27.11.2020

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень