A A A K K K
людям з порушенням зору

Відділ освіти, молоді та спорту
Ємільчинської селищної ради

Новини та оголошення

Нове обладнання для їдальні комунальної установи опорного закладу "Ємільчинський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №1 Ємільчинської селищної ради Житомирської області""

У минулому році держава виділила кошти для придбання обладнання для їдалень опорних закладів загальної середньої освіти. Тож із першого дня навчання після локдауну учні Ємільчинського ЗЗСО №1 обідатимуть, сидячи на новеньких стільцях за новенькими столами.

15:41 25.01.2021

Онлайн вебінар «В єдності сила!»

З метою збереження та розвитку духовно-моральних цінностей, поглиблення знань про історичний факт злуки українського народу, його значення в історії Української державності та до Дня Соборності України, департаментом культури, молоді та спорту Житомирської облдержадміністрації спільно з громадською організацією «Молодіжний інтеграційний центр» 22 січня 2021 року було проведено онлайн вебінар «В єдності сила!»,  в якому взяли участь працівники відділу освіти, молоді та спорту Ємільчинської селищної ради та молодь закладів загальної середньої освіти.

11:13 25.01.2021

З 25 січня продовжують діяти обмежувальні протиепідемічні заходи для закладів освіти, визначені постановою Кабінету Міністрів від 9 грудня 2020 року №1236

      Відділ освіти, молоді та спорту Ємільчинської селищної ради повідомляє, що додаткові обмежувальні заходи для закладів освіти, встановлені на період 8-24 січня 2021 р., не діятимуть з 25 січня.

16:01 22.01.2021

З Днем Соборності !

Український народ щорічно святкує День Соборності України. Це свято нагадує нам, що Україна не розділена, що немає окремої Східної і Західної України, а що у нас єдина держава і ми – єдиний народ! Тож прийміть найкращі привітання від відділу освіти, молоді та спорту Ємільчинської селищної ради з нагоди найвеличнішого свята українського народу – Дня Соборності України!

14:30 22.01.2021

Гурток ,,Здоровим будь". ВАШЕ ЗДОРОВ'Я У ВАШИХ РУКАХ!

Дистанційне навчання, гурток ,,Здоровим будь", продовжує  вивчення та засвоєння вправ для зміцнення м'язового корсету. Тож приєднуйтесь, не забувайте під час занять за комп'ютером про правильну поставу, дихальні вправи. ВАШЕ ЗДОРОВ'Я У ВАШИХ РУКАХ ! Добути і зберегти своє здоров’я може тільки сама людина. (М. Амосов)

08:37 15.01.2021

«Сучасна освіта Житомирщини-2021»

     З  метою сприяння освітній реформі в регіоні шляхом узагальнення та презентації кращого педагогічного досвіду та інноваційних розробок педагогічних здобутків при реалізації завдань освітньої реформи, підвищення рівня методичної роботи та ознайомлення громадськості з досягненнями педагогів громади, 12 січня 2021 року на базі відділу освіти, молоді та спорту було підведено підсумки проведення педагогічної виставки «Сучасна освіта Житомирщини-2021».

14:56 13.01.2021

З Різдвяними святами та Новим роком!

Шановні освітяни, працівники закладів загальної середньої, дошкільної та позашкільної освіти, ветерани педагогічної праці, учасники навчально-виховного процесу, батьки, та спонсори! Сердечно вітаємо Вас з Різдвяними святами та Новим роком! Традиційно на порозі Нового року ми підводимо підсумки пройденого, осмислюємо прожитий рік. Він був неоднозначним, сповненим викликів та випробувань. У Новий рік ми входимо із новими сподіваннями на добрі зміни, нові надії, на краще життя для себе та своєї родини. Чи справдяться наші сподівання – залежить, передусім, від кожного з нас – від нашої відповідальності, життєвої позиції, професійного обов’язку, розуму, щоденної кропіткої праці. Бажаємо, щоб Ваші професійні досягнення стали запорукою щасливої долі кожної дитини. Зичимо успіхів у навчанні й роботі, вдалих стартів та блискучих перемог, здійснення професійних планів і заповітних мрій. Нехай маленькі колядники засіють у Новому році кожен колектив, кожну вашу родину щастям, благополуччям, родинним теплом, світлими почуттями віри, надії та любові! Хай у ваших домівках буде мир, злагода і добробут. Будьте успішними у Новому році! З Новим роком! З Різдвом Христовим! Колектив відділу освіти, молоді та спорту Ємільчинської селищної ради

12:32 31.12.2020

Координаційна рада з питань національно-патріотичного виховання та молодіжної політики

30 грудня 2020 року о 14:00 на платформі ZOOM було проведено в онлайн-режимі координаційну раду з питань національно-патріотичного виховання та молодіжної політики, в якій взяла участь завідувач сектору молоді та спорту Людмила ЖИЛЮК.

15:32 30.12.2020

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень