A A A K K K
людям з порушенням зору

Відділ освіти, молоді та спорту
Ємільчинської селищної ради

Новини та оголошення

Онлайн вебінар

Департаментом праці, соціальної та сімейної політики з метою надання консультативно-методичної допомоги в організаційній роботі територіальних громад з питань оздоровлення дітей, сімейної, гендерної політики, протидії домашньому насильству та торгівлі людьми було проведено вебінар в якому взяла участь завідувач сектору молоді та спорту Людмила Жилюк.

10:57 11.02.2021

День народження волейболу!!!

Далеко не у кожного виду спорту є офіційний День народження. А ось у волейболу він є. Причому, саме сьогодні, 9 лютого! 123 роки тому, 9 лютого 1895 року викладач фізичного виховання коледжу Асоціації молодих християн пан Вільям Дж. Морган у місті Холіок (штат Массачусетс, США) в спортивному залі підвісив тенісну сітку на висоті 197 см, і його учні стали перекидати через неї м’яч. Саму ж гру охрестили «mintonette». Оскільки основна ідея гри полягала в тому, щоб ударяти руками по м’ячу, примушуючи його перелітати через сітку, було запропоновано перейменувати «мінтонет» у «волейбол», що в перекладі означає літаючий м’яч (англійське «volley ball» від «at the volley» - «на льоту» і «ball» - «м’яч»). Під цією назвою нам і стала відома наша улюблена гра. Зараз волейбол за кількістю країн, що об’єднуються Міжнародною федерацією цього виду спорту (ФІВБ), є найпопулярнішою в світі грою – він офіційно розвивається у 220 державах і самоврядних територіях. Любіть волейбол! Грайте у волейбол!! Живіть волейболом!!!

12:21 09.02.2021

4 лютого 2021 р. відбулось засідання експертної комісії для проведення експертизи психологічного і соціологічного інструментарію

4 лютого 2021 р. відбулось засідання експертної комісії для проведення експертизи психологічного і соціологічного інструментарію, що застосовується в закладах освіти Ємільчинської селищної ради. Зокрема це експертиза корекційних програм психологічного супроводу дітей з ООП, які використовують практичні психологи та соціальні педагоги у своїй роботі. Розглядались актуальні питання, які стосувалися цілої низки питань щодо підвищення ефективності функціонування психологічних служб в закладах освіти. В ході комісії було затверджено психологічний інструментарій для всіх практичних психологів закладів освіти.

09:45 05.02.2021

Підсумки обласної Гімназіади школярів «Лауреати спортивного року 2020»

Завідувач сектору молоді та спорту Людмила Жилюк та головний спеціаліст сектору молоді та спорту Олександр Омельченко взяли участь у підведенні підсумків обласної Гімназіади школярів «Лауреати спортивного року 2020», які відбулися у місті Коростишів. Приємним моментом заходу  було отримання грамоти за І місце у загальнокомандному заліку обласної Гімназіади серед школярів Житомирської області 2019/2020 навчального року.    

14:55 02.02.2021

Турнір з волейболу на кубок С.Г. Сидорчука

31 січня 2021 року в м. Новоград-Волинському відбувся турнір з волейболу на кубок С.Г. Сидорчука. Команда Ємільчине -"Рембудсервіс", вигравши в другій групі зустрічі у команди Новоград-Волинського району та першолігової Житомирської команди "Біоресурс" в фіналі поступилися м. Новоргад-Волинському та посіла почесне 2 місце.

16:16 01.02.2021

Онлайн-навчання для профспілкового активу області

Сьогодні, 29 січня відбулось  онлайн-навчання для профспілкового активу області  з питань охорони праці на підприємствах, установах, організаціях за участю фахівця  Управління  Держпраці в Житомирській області Сокова М.А. У навчанні взяли участь представники Ємільчинської районної організації профспілки.

15:36 29.01.2021

Нарада керівників закладів загальної середньої освіти. 28 січня 2021 року

28 січня 2021 року у відділі освіти, молоді та спорту Ємільчинської селищної ради було проведено нараду керівників закладів загальної середньої освіти. До наради долучились: селищний голова Сергій Волощук, працівники Держспоживслужби, керівники БДТ та ДЮСШ. На нараді розглядались такі питання: новий санітарний регламент та підходи до організації харчування; курсова перепідготовка вчителів закладів освіти; підсумки участі в конкурсі «Учитель року» та педагогічній виставці, про попередження порушень при отримання благодійної допомоги закладами освіти, господарські питання: енергоносії, паливо, робота закладів освіти в умовах зниженого температурного режиму, та інші.

11:01 28.01.2021

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень