A A A K K K
людям з порушенням зору

Відділ освіти, молоді та спорту
Ємільчинської селищної ради

Новини та оголошення

Підсумки всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2021»

   Конкурс – це завжди тривога, безсонні ночі, переживання. Адже саме ці емоції пережили вчителі  нашої громади, які були учасниками всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2021». Приємно, що саме наші вчителі всі гідно пройшли конкурсні випробовування і довели, що високі знання, професіоналізм, любов до дітей та самовдосконалення є головною складовою успіху вчителя.

17:08 22.12.2020

Онлайн засідання розширеної обласної методичної ради «Новації в закладах позашкільної освіти еколого-натуралістичного напряму в умовах карантину»

21 грудня 2020 року об 11: в режимі онлайн відбулося засідання розширеної обласної методичної ради «Новації в закладах позашкільної освіти еколого-натуралістичного напряму в умовах карантину» участь в якому взяла методист освітньо-ресурсного центру відділу освіти, молоді та спорту Ємільчинської селищної ради Тетяна Анатоліївна Карпенко.

14:49 21.12.2020

18 грудня 2020 року за участю Президента України В. Зеленського в онлайн-форматі відбувся щорічний Всеукраїнський форум "COVID-19 нас не зупинить"

18 грудня 2020 року за участю Президента України В. Зеленського в онлайн-форматі відбувся щорічний Всеукраїнський форум "COVID-19 нас не зупинить" до якого приєдналися: відділ освіти, молоді та спорту Ємільчинської селищної ради, завідувач сектору молоді та спорту Жилюк Людмила Григорівна, учні 8-11 класів ЗЗСО. Під час форуму були виступи відомих українських та світових спікерів, блогерів, підприємців, співаків на теми розвитку лідерських та комунікаційних навичок, підприємницького мислення, блогінгу.    

16:02 18.12.2020

Онлайн конференція «Змінимо майбутнє - тільки разом ! Партнерство державних органів, бізнесу та громадянського суспільства - запорука досягнення Цілей сталого розвитку»

Завідувач сектору відділу освіти, молоді та спорту Людмила Григорівна Жилюк 18 грудня 2020 року взяла участь у онлайн конференції «Змінимо майбутнє - тільки разом ! Партнерство державних органів, бізнесу та громадянського суспільства - запорука досягнення Цілей сталого розвитку» Захід проводиться у межах впровадження проекту «Онлайн освіта для сталого розвитку», що реалізується Програмою розвитку ООН в Україні за фінансової підтримки Уряду Німеччини, наданої через Німецьке товариство міжнародного співробітництва (Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH).

15:45 18.12.2020

Літературний фестиваль-конкурс «Ліна Костенко - поетеса епохи»

В рамках фестивалю шістдесятництва та дисидентського руху; з метою вшанування Ліни Костенко, як морального авторитета української нації, формування патріотичної свідомості та популяризації української культури був організований та проведений літературний фестиваль-конкурс «Ліна Костенко - поетеса епохи». Учасниками стали 59 учнів з 10 навчальних закладів. За рішення членів журі дипломантами в номінації «Поезія» стали 25 учасників, а лауреатами –11; в номінації «Ілюстрація» дипломантами стали 14 учасників ,а лауреатами – 9. Усі учасники отримали дипломи відділу освіти, молоді та спорту Ємільчинської селищної ради та солодкі подарунки.

15:44 18.12.2020

Обласний фестиваль екологічного кіно "Кіно-EKO-FEST"

Методист освітньо-ресурсного центру відділу освіти, молоді та спорту Ємільчинської селищної ради Карпенко Тетяна Анатоліївна долучилась до спільного перегляду представлених робіт на обласний фестиваль екологічного кіно "Кіно-EKO-FEST". Онлайн-трансляція обласного фестивалю екологічного кіно відбувалася у соціальній мережі Fecebook на офіційній сторінці КЗПО "Обласний еколого-натуралістичний центр" ЖОР.

12:19 18.12.2020

Онлайн-семінар «Діяльність робочої групи з розробки проєкту стратегії розвитку громади»

15-16 грудня 2020 року головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Ємільчинської селищної ради Юлія Бондарчук взяла участь в онлайн-семінарі «Діяльність робочої групи з розробки проєкту стратегії розвитку громади», організаторами якого були Володимир Бойко та Тетяна Тимошенко, експерти з розробки стратегій місцевого розвитку Програми «U-LEAD з Європою» Головне завдання, яке було поставлено експертами - це запровадження нового способу планування розвитку громади за умов, що змінилися, нова якість життя, що досягається через зміни, у зв’язку з децентралізацією влади та реформою державного управління. Стратегія визначає цілі та пріоритети розвитку громади на період до 2027 року: завдання, проекти, спрямовані на структурні зміни в економіці та соціальній сфері, поступове розв`язання наявних проблем. Поява стратегічного документу розвитку територіальної спільноти стане можливою завдяки налагодженню партнерства між представниками бізнесу, селищною радою, активними громадянами; залучить жителів громади до співпраці, обговорення, дискусії, до живого діалогу задля написання реального та якісного соціально-економічного плану розвитку об’єднаної громади.

17:14 16.12.2020

Онлайн-семінар "Відкриття молодіжних центрів, просторів/хабів в ОТГ"

15 грудня 2020 року завідувач сектору молоді та спорту Жилюк Людмила Григорівна взяла участь у онлайн-семінарі "Відкриття молодіжних центрів, просторів/хабів в ОТГ". Метою якого було надання методичної допомоги об'єднаним територіальним громадам щодо впровадження на місцевому рівні молодіжної політики та національно-патріотичного виховання, розвитку молодіжної інфраструктури.

15:41 15.12.2020

Онлайн-семінар з питань організації курсів підвищення кваліфікації на умовах Регіонального замовлення в 2021 році

14 грудня 2020 року Лариса Романюк, відповідальна за організацію курсів педагогічних працівників, брала участь у онлайн- семінарі з питань організації курсів підвищення кваліфікації на умовах Регіонального замовлення в 2021 році. На відділи освіти буде надіслано пакет документів, які повинні опрацювати керівники закладів освіти і надіслати для узагальнення на відділ освіти і ЖОІППО.

11:57 14.12.2020

Працівники відділу освіти, молоді та спорту Ємільчинської селищної ради взяли участь у вебінарі «Реалізація моніторингу догляду за дітьми на місцевому рівні»

Працівники відділу освіти, молоді та спорту Ємільчинської селищної ради взяли участь у вебінарі «Реалізація моніторингу догляду за дітьми на місцевому рівні» який відбувся 11.12.2020 з 11.00 до 13.00  години. Розглядалися такі важливі питання як:

14:25 11.12.2020

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень