A A A K K K
людям з порушенням зору

Відділ освіти, молоді та спорту
Ємільчинської селищної ради

Підсумки всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2021»

Дата: 22.12.2020 17:08
Кількість переглядів: 64

   Конкурс – це завжди тривога, безсонні ночі, переживання. Адже саме ці емоції пережили вчителі  нашої громади, які були учасниками всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2021». Приємно, що саме наші вчителі всі гідно пройшли конкурсні випробовування і довели, що високі знання, професіоналізм, любов до дітей та самовдосконалення є головною складовою успіху вчителя.

     За підсумками І туру конкурсу, який для наших учасників проходив на базі ЖОІППО, у номінації «Українська мова і література» саме наші два вчителі стали кращими. Щиро вітаємо Мельник Людмилу Петрівну (Ємільчинська гімназія) та Жилюк Валентину Валеріївну (Середівський ЗЗСО І-ІІІ ст.) із перемогою. Здається всі тривоги вже позаду, підсумки конкурсу підбито. Але по переду ще багато роботи і на вас чекають ще більш напружені випробування: участь в ІІ турі конкурсу.

     Також відділ освіти, молоді та спорту пишається вчителем математики Ємільчинської гімназії – Павленко Наталією Володимирівною, яка брала участь в номінації «Математика» та Черкесом Миколою Адамовичем, вчителем трудового навчання Середівського ЗЗСО І-ІІІ ст., який брав участь в номінації «Трудове навчання». Вони  посіли почесне ІІ місце в І турі.

       Бажаємо всім учасникам завжди досягати поставлених цілей, не зупинятись на досягнутому, розвиватися і примножувати свій потенціал. Нехай кожен день приносить Вам радість, задоволення та відгуки у серцях ваших вихованців.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень