A A A K K K
людям з порушенням зору

Відділ освіти, молоді та спорту
Ємільчинської селищної ради

Новини та оголошення

Третій дивізіон відкритого чемпіонату з волейболу

III тур чемпіонату Ємільчинської селищної ради серед чоловічих команд, який відбувся 18 лютого 2024 року, був вирішальним для кожної з команд І дивізіону. Ігри між командами принесли свої результати та багато вражень, емоцій, захоплення і переживань. Команда ВК "ЗСУ- Ємільчине" перемігши своїх суперників, стала чемпіоном.

08:46 19.02.2024

Олімпіада з української мови та літератури

Вітаємо Валентину Матвійчук, ученицю 10 класу Ємільчинського ліцею №1, з дипломом ІІ ступеня та Анну Герасименко, ученицю 11 класу Ємільчинського ліцею №1, з дипломом ІІІ ступеня в обласному етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з #української_мови_та_літератури. Велика подяка вчителям Сокирко Антоніні Володимирівні та Тульєвій Оксані Василівні за підготовку учасниць.

08:42 19.02.2024

"Пліч-о-пліч"

14 лютого в спортивному залі Ємільчинського ліцею N 2 відбулися фінальні змагання з баскетболу серед юнаків 2008 р.н. та молодших другого етапу Всеукраїнських змагань "Пліч-о-пліч Всеукраїнської шкільної ліги", які проходять під гаслом "РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО".

17:07 15.02.2024

Дякуємо!

Працівники ЦПРПП Ємільчинської селищної ради безмежно вдячні ректору #ЖОІППО Ігорю Смагіну, викладацькому складу, завідувачці лабораторії методичного забезпечення Аллі Печенюк за те, що, незважаючи на складний період, який триває в Україні, ви знаходите можливості, час, бажання допомагати нам, відкриваєте для нас щось нове, пояснюєте незрозуміле, даєте відповіді на безліч запитань... Курси пройшли з легкістю, на одному подиху. Кожна пара була насичена яскравими емоціями, знаннями, порадами. Ми отримали багато корисної і нової для нас інформації, яку будемо використовувати в професійній діяльності.

09:18 14.02.2024

#Пліч_о_пліч #Разом_до_перемоги #Всеукраїнська_шкільна_ліга

09 лютого в спортивних залах Ємільчинського ліцею N 1 та Ємільчинського ліцею N 2 розпочалися зональні змагання з баскетболу серед юнаків 2008 р.н. та молодших другого етапу Всеукраїнських змагань "Пліч-о-пліч Всеукраїнської шкільної ліги", які проходять під гаслом "РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО".

11:52 12.02.2024

Всеукраїнська учнівська олімпіада з біології

Вітаємо АНДРІЙЧУК Анастасію, ученицю 8-го класу Ємільчинського ліцею №2 з перемогою у ІІІ (обласному) етапі Всеукраїнської учнівської #олімпіади з #біології та з отриманням диплому ІІ ступеня. Нехай ця перемога стане початком ще більших нових досягнень, а здоров’я, успіх і прагнення до знань будуть постійними супутниками.

11:50 12.02.2024

Фінальні змагання з баскетболу серед юнаків

06 лютого в спортивному залі Ємільчинського ліцею N 2 відбулися фінальні змагання з баскетболу серед юнаків ліцеїв Ємільчинської селищної ради в залік Спортивних ігор школярів 2023-2024 навчальнрго року.

11:47 12.02.2024

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень