A A A K K K
людям з порушенням зору

Відділ освіти, молоді та спорту
Ємільчинської селищної ради

Відкритий Чемпіонат з волейболу серед дівчат

Дата: 12.02.2024 11:55
Кількість переглядів: 9

11 лютого 2024 року в смт Ємільчине відбувся відкритий чемпіонат Ємільчинської ДЮСШ з #волейбол серед дівчат 2008 р.н. та молодші. В змаганнях взяли участь 5 команд.

В результаті напруженої боротьби більшість ігор закінчились 2-1. Перемогу святкували Збірна Житомирської області 2010 р.н., срібло в ДЮСШ Костопіль Рівненської області, бронзу завоювали дівчата Імпульс Городниця, 4 місце в ДЮСШ Лугини, 5 місце в ДЮСШ Ємільчине.Кращі гравці з кожної команди були відзначені грамотами - Вероніка МИРОШНИЧЕНКО. Приємно відзначити, що чемпіонами в складі Збірної також стали дві вихованки з Городниці: Мар'яна МАКСИМЧУК і Галина СИМОНЧУК.

Заслуговує на увагу досить професійне суддівство вихованців ДЮСШ Ємільчине юнаків 2009 р.н., які відсудили на хорошому рівні та приймали справедливі рішення. Повага тренеру та директору Ємільчинської ДЮСШ Віктору РОМАНУСІ.

Команди провели прекрасну підготовку до чемпіонату області, який вже скоро стартує в м.Житомир 17 та 18 лютого. Після перевірки своїх сил кожна команда має час, щоб підготуватися та попрацювати над помилками.

Чудова атмосфера змагань, дружні стосунки між гравцями, відмінна організація змагань - всім цим ми завдячуємо нашим захисникам, які захищають нашу Батьківщину та зупиняють російських загарбників.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень