A A A K K K
людям з порушенням зору

Відділ освіти, молоді та спорту
Ємільчинської селищної ради

Новини та оголошення

Змагання з баскетболу

17 березня в смт Ємільчине пройшли змагання з баскетболу серед юнаків у залік Спортивних ігор школярів 2022-2023 н.р. Учасниками змагань стали баскетболісти з дев’яти ліцеїв Ємільчинської селищної ради: Ємільчинський ліцей №1, №2, Підлубівський, Степанівський, Середівський, Малоглумчанський, Березниківський, Великоцвлянський та Миколаївський ліцеї.

15:11 17.03.2023

Форум

15 березня 2023 року в КЗ «Житомирський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти» Житомирської обласної ради відбувся форум «Освіта Житомирщини: рік незламності».  У даному заході брали участь очільники області та керівники місцевих органів управління освітою, серед яких і начальник відділу освіти, молоді та спорту Ємільчинської селищної ради Сергій ЖЕКА.  В програмі заходу було обговорено ряд питань, які стосувалися безпеки учасників освітнього процесу під час надзвичайних ситуацій, психологічної підтримки  та інклюзивної освіти в умовах війни.

20:55 16.03.2023

Відкритий чемпіонат з волейболу

12 березня 2023 р. в м. Ірпінь (Київської обл.) проходив відкритий чемпіонат Ірпінської ДЮСШ серед дівчат 2008 р.н. до Міжнародного жіночого дня.

12:35 13.03.2023

Вітаємо!

З метою привернення уваги учнівської молоді до проблем охорони птахів та їх природних біотопів, виховання ціннісного ставлення до біорізноманіття і проведення широкої просвітницької роботи  та практичних дій з охорони та збереження орнітофауни у відділі освіти було проведено перший етап щорічного Всеукраїнського конкурсу «Годівничка».  Членами журі було підведено підсумки участі закладів освіти та визначено переможців, які братимуть участь в обласному етапі.

16:45 09.03.2023

З Міжнародним жіночим днем, днем боротьби за власні права, чарівні, незламні, рішучі, відважні, сильні та вільні українки!

Щира подяка всім, хто зараз відчайдушно та невтомно виконує поставлені завдання на різних фронтах цієї війни та активно долучається до нашої Перемоги.

12:30 08.03.2023

Вітаємо!

Вітаємо учнів Кулішівського ліцею - переможців обласного етапу Всеукраїнського заочного конкурсу робіт юних фотоаматорів «Моя країна – Україна!»

14:45 07.03.2023

Чемпіонат з волейболу

4 березня завершився Чемпіонат Ємільчинської селищної ради з волейболу серед чоловічих команд сезону 2023 року.   Чемпіонами громади у першому девізіоні став ВК "Пеллет-Енерго. II - місце ВК "Рембудсервіс"; III - місце ВК "ЗСУ Ємільчине".    У другому девізіоні золоті медалі здобуває ВК "Куліші";   II - місце ВК "Ветеран - Ємільчине"; III - місце ВК "Мала - Глумча".   Чемпіони та призери змагань були нагороджені кубками, грамотами та медалями Ємільчинської селищної ради.     Від усіх волейбольних колективів нашої громади хочеться подякувати ЗСУ за можливість проведення чемпіонату.   СЛАВА ЗСУ!!!  СЛАВА УКРАЇНІ !!!

13:06 04.03.2023

Вітаємо переможців!

Вітаємо Єлизавету Саух, ученицю 9 класу Ємільчинської ліцею №1 та Єлєну Ярошук, ученицю 8 класу Ємільчинської ліцею №2   з дипломами І ступеня   в обласній олімпіаді з географії. Бажаємо й надалі зростати інтелектуально та творчо, відкриваючи нові грані наук! Висловлюємо щиру вдячність вчителям Арештович Олені Володимирівні та Кожановській Людмилі Василівні за гарну підготовку учнів та зичимо, щоб супутниками усіх Ваших починань були успіх та удача!

16:35 28.02.2023

І знову перемога!

І знову перемога! Отримала диплом ІІ ступеня в обласному етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з англійської мови неодноразова переможниця олімпіад різних рівнів Вероніка Бондарчук, учениця 11 класу Ємільчинського ліцею №1. Нехай ця чергова перемога стане поштовхом до самовдосконалення та прагнення в майбутньому досягати висот. Щиро дякуємо вчителю  Шишковській Тетяні Володимирівні за підготовку учасниці та бажаємо учениці і наставнику натхнення і подальшого зростання.

15:05 28.02.2023

Вітаємо!

22 лютого в обласному центрі дитячої та юнацької творчості  проходила виставка-конкурс легоконструкцій "Військова техніка для перемоги". Учень 6 класу Степанівського ліцею  Дмитро Радченко зі своєю роботою "БРДМ - 2" увійшов до 20 кращих робіт із 118 за рішенням журі. Наближаємо перемогу разом!

18:08 27.02.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень