A A A K K K
людям з порушенням зору

Відділ освіти, молоді та спорту
Ємільчинської селищної ради

Новини та оголошення

Вітаємо!

1 квітня в місті Житомир відбулися  Всеукраїнські змагання з волейболу серед ветеранських команд на Кубок міського голови Житомира.    ВК "Ємільчине-Ветеран" здобуває найвищу сходинку п'єдесталу та стає володарем Кубка.    ВІТАЄМО !!!  СЛАВА УКРАЇНІ !!!

20:20 01.04.2023

Вітаємо!

Збірна Житомирської області 2010 р.н. продовжує свій шлях до найвищого результату в Дитячій Лізі України. Сьогодні зустрілись з КЗ СДЮШОР -2 м. Полтава.  Наші спортсменки з впевненістю пермогли суперника з рахунком 2:0, чим покращили своє турнірне становище в фіналі трьох. Завтра на нас чекає відповідальна гра з господарями майданчика. Щиро надіємось на позитивний резульатат для наших юначок. Далі буде … Слава Україні 🇺🇦

22:35 31.03.2023

Пишаємося!

В заключному для себе матчі наші дівчата здобули перемогу над ДЮСШ Снятин – 2:1(20:25; 25:17; 15:13).

20:13 30.03.2023

Вітаємо!

3 24 по 26 березня в м. Берегове (Закарпатсько обл.) відбувались Всеукраїнські змагання серед керівників та фахівців місцевих територіальних осередків ГО «ВФСТ «Колос», ДЮСШ «Колос», керівників та фахівців профспілкових організацій Агропромислового комплексу України. У змаганнях взяли участь 18 команд з різних областей нашої держави.  Боротьба точилася в таких видах спорту: волейбол, футзал, шашки, шахмати , дартс.  Найкращий результат показала комда ГО ЖТО ВФСТ «Колос» яку складали чоловіки та дві жінки (за правилами регламенту)  Двоє наших волейболістів теж виступали в складі цієї команди (Шпінь Андрій та Балюрко Володимир)  Комнда ГО ЖТО ВФСТ «Колос» стала чемпіонами цих змагань. Львівська обл/ Житомирська обл 0:2 Одеська обл/Житомирська обл 0:2 Житомирська обл./ Рівненська обл. 2:0 І напружена фінальна гра проти сильної команди з Донецької області , яка три рази підряд перемагала в цьому чемпіонаті поступилась Житомирянам з рахунком 2:1.🏆 Також маємо і призерів по інших видах спорту  Дартс 🥈🥉 Теніс🥈 Шашки 🥉 Шахмати🥈 Разом до перемоги ! Слава Україні 🇺🇦

10:01 27.03.2023

Вітаємо!

24 березня 2023 р. на базі Ємільчинського ліцею №1  відбулися фінальні змагання з волейболу серед юнаків у залік Спортивних ігор школярів 2022-2023 навчальних років.   Чемпіонами громади впевнено серед команд ліцеїв Ємільчинської селищної ради стає команда ліцею N1.   Другу сходинку п'ядесталу займає команда ліцею N2.   Третє місце посіли ліцеїсти Кулішівського ліцею. Вітаємо! Слава ЗСУ!  Слава спортивній громаді Ємільчинщини !!!

11:53 25.03.2023

Вітаємо!

22 березня 2023 р. на базі Ємільчинських ліцеїв №1 та №2 відбулися зональні змагання з волейболу серед юнаків у залік Спортивних ігор школярів 2022 – 2023 н.р.

09:33 23.03.2023

Вітаємо!

12 січня 2023 року дві учениці Великоцвілянського ліцею брали участь у Всеукраїнському відкритому інтернет конкурсі «МАН – Юніор Ерудит». За підсумками членів журі Лось Анастасія, учениця 9 класу, була нагороджена сертифікатом ІІ ступеня, а Шульга Альона, учениця 11 класу, отримала сертифікат учасника конкурсу. Вітаємо учасниць та дякуємо їх креативному, творчому наставнику  Горлушко Зоряні  Миколаївні за підготовку до конкурсу. Бажаємо Вам нових звершень та перемог!

16:51 20.03.2023

Чемпіонат з волейболу

19 березня 2023 року в с. Жеревці (Лугинської ТГ) відбувся Чемпіонат Лугинської ДЮСШ (3 тур), який йде в залік «Північної ліги» серед дівчат та хлопців 2009/2010 р.н. Участь в з маганнях взяли:  Ємільчинська ДЮСШ дівчата 2009/2010 р.н. і мол. Жеревці (Лугинська ДЮСШ) 2009/2010 р.н. Збірна Житомирської області юнаки 2010 р.н. Коростенська ДЮСШ 2010 р.н. і мол. За результатами трьох турів Чемпіонами «Північної ліги» стали Збірна Житомирської області 🏆🥇 В складі цієї команди є і наші вихованці з Ємільчинської ДЮСШ: Данильчук Дмитро, Лашевич Богдан, Бондарчук Богдан. Срібними призерами стала команда Жеревці ( Лугинськоі ДЮСШ) 🥈 Бронзові призери наші спортсменки Ємільчинської ДЮСШ 🥉 Четверту сходинку зайняли перспективні спортсменки з м. Коростень. Кращою зв‘язуючою стала Юзько Ірина  Кращим гравцем стала Омельченко Зоряна  Звання наймолодшого кращого гравця отримав Бондарчук Богдан (2013 р.н.) Також команди отримали грошову винагороду від місцевого підприємця з с . Жеревці.  Приємно що є люди які дають мотивацію юним спортсменам в розвитку їхніх досягнень . Щиро дякуємо всім за участь !  ЗСУ за можливість зробити невеличке свято волейболу для наших дітей. Слава Україні 🇺🇦 Герейом Слава !

09:02 20.03.2023

Турнір з волейболу

18 березня 2023 року в м. Овруч відбувся Чемпіонат Овруцької ДЮСШ (4 тур) серед юнаків 2009/2007 р.н., який йде в залік «Північної ліги». Протягом дня на майданчаках були баталії та боротьба за призові місця. По результатам трьох попередніх турів юнаки Ємільчинської ДЮСШ 2009 р.н. набрали 25 з 27 можливих очків чим зайняли позицію беззаперечного фаворита «Північної ліги». Незважаючи на результат 4 туру наші молодші юнаки вибороли собі чемпіонство заздалегіть. Та все ж і в фінальному турі  ми показали хорошу гру і принесли в копілку ще 4 очки ( загальна кількість очків 29), випередивши срібних призерів, хазяїв Овруцьку ДЮСШ на 9 очків. Зваживши ситуацію в двох командах, тренерським штабом було прийнято рішення заявити на фінальний тур капітана команди і одного з кращих гравців 2009 року народження Мухаммета Араса за 2007 рік на місце зв‘язуючого. Нажаль для нашої старшої команди ліга Півночі виявився занадто складною. Після першого туру отримав серйозну травму основний центральний блокуючий Радчук Андрій. Юний спортсмен не зміг далі приймати участь в даних змаганнях.  Дуже не вистачало Андрія із  зростом 202 см на трьох турах. Після третього туру який відбувся в с. Поліське, на тренувальних процесах отримали травми ще двоє наших гравців. Серед них: капітан команди, догравальник Тульєв Дмитро та зв‘язуючий Хоменко Максим. Бажаємо юним волейболістам швидкого одуження та швидкого повернення в тренувальний процес. Без трьох спортсменів з основного складу було тяжко боротись проти сильних команд з досвідом з Овруча та Лугин.  Тому хлопці зупинились на третьому місці турнірної таблиці Чемпіонату «Північної ліги» з чим їх і вітаємо. Кращим гравцем серед юнаків 2009 р.н. став Мухаммет Арас.  Кращим гравцем серед юнаків 2007 року став Остапчук Олександр. Нагородження команд відбулось в «Будинку культури» м. Овруч.  Команд-учасниць нагородив в.о. Голови Житомирської обласної ради, Президент Федерації волейболу Житомирщини Володимир Ширма. Також на церемонії нагородження привітали з 62-річчям тренера-викладача з волейболу, директора Ємільчинської ДЮСШ Віктора Романуху. Щиро вітаємо з днем народження одного з кращих дитячих тренерів нашого Поліського краю!  Результати Чемпіонату «Північної ліги»(1,2,3,4 турів): 2009 рік: 🏆🥇Ємільчинська ДЮСШ 🥈Овруцька ДЮСШ 🥉Лугинська ДЮСШ #4 Ушомирська ДЮСШ 2007 рік: 🏆🥇Овруцька ДЮСШ 🥈Лугинська ДЮСШ 🥉Ємільчинська ДЮСШ #4 Ушомирська ДЮСШ Команди готували тренер-викладач Володимир Балюрко та тренер-викладач Віктор Романуха. Щиро дякуємо всім за участь! Окремо дякуємо Овруцькій громаді за нагородження на високому рівні. А також ДЯКУЄМО ЗСУ за можливість проводити такі Чемпіонати для нашого підростаючого покоління ! Слава Україні !!! Героям Слава !🇺🇦

22:09 18.03.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень