A A A K K K
людям з порушенням зору

Відділ освіти, молоді та спорту
Ємільчинської селищної ради

Новини та оголошення

«Освітянський форпост Житомирщини: уроки війни»

Начальник відділу освіти, молоді та спорту Сергій ЖЕКА та завідувач сектору освіти Наталія ШИРМА взяли участь у щорічній серпневій освітянській конференції під знаковою назвою «Освітянський форпост Житомирщини: уроки війни». В ході конференції було обговорено важливі питання для забезпечення безпечного та якісного навчання дітей, визначено основний пріорітет – це безпека. Безпека учнів, вчителів, працівників закладів освіти.

16:10 30.08.2022

Серпнева нарада керівників закладів освіти

26 серпня в актовій залі відділу освіти, молоді та спорту відбулась серпнева нарада керівників закладів освіти Ємільчинської селищної ради.   В роботі наради взяли участь начальник відділу освіти, молоді та спорту Сергій ЖЕКА, заступник селищного голови Ольга ОНИЩУК, начальник Ємільчинського управління Головного управління Держпродспоживслужби Олексій ДЕМ’ЯНЧУК, головний фахівець відділу цивільного захисту Новоград-Волинського управління Головного управління ДСНС Сергій АНТОНЕНКО.

16:06 26.08.2022

Конференція

    25 серпня 2022 року о 12:00 було проведено конференцію «Незламні постаті в історії України» за участю начальника Житомирської обласної військової адміністрації – Віталія БУНЕЧКА та заступника Міністра молоді та спорту України – Марини ПОПАТЕНКО.  В заході взяв участь Олександр ОМЕЛЬЧЕНКО – завідувач сектору молоді та спорту Ємільчинської селищної ради.

14:50 25.08.2022

Всеукраїнська серпнева конференція – 2022

17-18 серпня 2022 року відбулася Всеукраїнська серпнева конференція – 2022 участь у якій взяв завідувач сектору молоді та спорту Олександр Омельченко. На онлайн – зустрічі було проведено «Всеукраїнський семінар-практикум щодо розвитку фізичної культури та спортивної підготовки серед учнівської молоді»

16:28 18.08.2022

Вебінар «Визначні історичні дати серпня»

17 серпня 2022 р. відбувся вебінар на тему «Визначні історичні дати серпня» участь у якому взяв Олександр Омельченко завідувач сектору молоді та спорту Ємільчинської селищної ради. Онлайн зустріч було організовано з метою формування активної громадянської позиції, утвердження національної ідентичності громадян на основі духовних  цінностей українського народу та національної самобутності.

15:53 17.08.2022

Рада керівників

2 серпня 2022 року у Ємільчинській ТГ відбулася рада керівників управлінь, відділів освіти громад Житомирської області . Зібрання розпочалося із вшанування пам’яті колишнього начальника відділу освіти Князя Володимира Радіоновича.

11:36 03.08.2022

Допомога від ЮНІСЕФ

Звертаємось до вчителів та вихователів, які є ВПО (внутрішньо переміщеними особами) та проживають на території Ємільчинської громади. Просимо звернутися у відділ освіти, молоді та спорту Ємільчинської селищної ради до 20 червня, тел. 0967782126. Потреба виникла у зв’язку з проектом ЮНІСЕФ по забезпеченню вчителів-ВПО ноутбуками, які допоможуть педагогам продовжувати освітній процес.

21:05 17.06.2022

Зі святом Останнього дзвоника!

Сьогодні  завершується нелегкий 2021-2022 навчальний рік, який війна розділила на дві половини – до 24 лютого  і після. На жаль, цього року в нашій країні урочисто не пролунав останній дзвоник, учні не зібралися на  шкільному подвір’ї. Дуже шкода, що випускники не отримали свята, яке буває раз у житті. Але Країна Знань перегорнула ще одну свою сторінку та надихає рухатись далі. Для багатьох школярів   нетрадиційний  останній шкільний дзвоник сповістив про початок канікул, а для випускників – це початок дороги у доросле  та самостійне життя, у якому – нові вершини та нові досягнення. Дорогі випускники, бажаю   вам щасливого життєвого шляху, сповненого успіхами та здобутками. Висловлюю  слова вдячності педагогам, які закладали основи шкільної дружби, почуття колективу, любов до навчання і своєю невтомною працею прищеплювали віру в себе. Дорогі батьки, вітаю вас зі святом Останнього дзвоника, адже в цей рік витрачено чимало ваших старань і зусиль, вкладено ваше натхнення і любов. Зичу Вам добра й благополуччя, здоров’я і миру у ваших домівках!

13:03 06.06.2022

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень