A A A K K K
людям з порушенням зору

Відділ освіти, молоді та спорту
Ємільчинської селищної ради

Новини та оголошення

"Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги"

12 квітня 2024 року в селищі Першотравенськ відбувся III- районний етап "Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги" з баскетболу серед дівчат 2010 р.н. та молдші. Ємільчинську громаду представляла команда Підлубівського ліцею, яка виборола срібні нагороди. Вітаємо юних баскетболісток, тренерів та вболівальників.

11:11 15.04.2024

#Всеукраїнська акція "За_чисте_довкілля"

12 квітня відділ освіти, молоді та спорту долучився до #Всеукраїнської_акції "#За_чисте_довкілля". Проведення щорічної акції стало доброю традицією, яка відображає активну життєву позицію і прагнення не на словах, а на ділі дбати про благоустрій та чистоту навколишнього середовища громади.Наш громадський обов’язок - пам’ятати і всебічно сприяти оздоровленню природи, що нас оточує! Кожен повинен розуміти, що чистота громади залежить саме від нього.Тільки спільними зусиллями і спільною відповідальністю ми зробимо нашу землю квітучою і неповторною.

11:09 15.04.2024

Круглий стіл

11 квітня 2024 року у відділу освіти, молоді та спорту Ємільчинської селищної ради відбулося засідання «круглого столу» вчителів #української_мови_та_літератури, зарубіжної літератури.

11:08 15.04.2024

«Свою Україну любіть…»

За результатами обласного конкурсу «Свою Україну любіть…» (до річниці народження Т.Г.Шевченка), який проводив «Обласний еколого-натуралістичний центр» Житомирської обласної ради, дипломом Департаменту освіти і науки Житомирської обласної військової адміністрації за ІІ місце у номінації «Малюнки до балади Т.Г.Шевченка «Лілея» нагороджено Єлизавету Стецько, ученицю Хутір-Мокляківської філії Ємільчинського ліцею №1 (керівник Остапчук Н.В.). Також подякою Департаменту освіти і науки Житомирської обласної адміністрації за участь в конкурсі відзначено Дарію Мартиненко, ученицю Кулішівського ліцею (керівник Дорофієнко В.М.).

17:16 09.04.2024

«Хто ти майбутній Олімпієць ?»

06.04.2024 р.в смт. Ємільчине на базах МСЦ Юність, Ліцею -1, Ліцею-2 відбувся обласний чемпіонат ЖТО ВФСТ «Колос», який йде в залік «Хто ти майбутній Олімпієць ?»

10:55 08.04.2024

#Пліч_о_пліч 🇺🇦🇺🇦🇺🇦 #Фінальні_районні_змагання_з_волейболу_серед_юнаків

05 квітня на базі Ємільчинської ДЮСШ відбулися фінальні змагання за чемпіонство з волейболу серед юнаків 2009 р.н та молодших за проєктом Президента України Володимира ЗЕЛЕНСЬКОГО "Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги".

10:52 08.04.2024

"Охорона праці очима дітей"

За підсумками конкурсу "Охорона праці очима дітей", який проходив протягом лютого-березня за сприянням голови Ємільчинської районної організації працівників профспілки Ірини Романішиної, були визначені переможці гарних, змістовних, у цікавій техніці виконання малюнків, а саме: І місце - Ганна Денисюк (Андрієвицький ліцей), Злата Фоміна, Анна Шульга, Аріна Туровська (Березниківський ліцей), Ярослав Іванін, Роман Крисько (Малоглумчанський ліцей), Назар Дмитренко, Вікторія Ющенко (Підлубівський ліцей). ІІ місце - Єлизавета Сорока, Вероніка Мазуренко, Анастасія Ражик, Олександр Вишневський, Антон Серпутько, Богдана Омельченко, Олександра Омельченко (Підлубівський ліцей), Мартинюк Дмитро (Малоглумчанський ліцей), Крістіна Бочковська, Ярослав Гаврилюк (Березниківський ліцей). ІІІ місце - Злата Ніколаєнко, Іванна Юхимчук, Андрій Саган, Ірина Чирко, Марія Ященко, Соломія Сокирко, Рустам Саган, Антон Сорока (Підлубівський ліцей). Переможці будуть нагороджені грамотами та отримають подарунки. Молодці!!!

13:55 04.04.2024

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень