A A A K K K
людям з порушенням зору

Відділ освіти, молоді та спорту
Ємільчинської селищної ради

Новини та оголошення

Олімпійський тиждень в КУ "Степанівському ЗЗСО І-ІІІ ст. Ємільчинської селищної ради"

Доброю традицією Степанівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів стало проведення Олімпійського тижня. Цього року він пройшов з 06 по 10 вересня. Метою проведення тижня було поширення ідей олімпійського руху, формування в дітей мотивації до здорового способу життя. У рамках тижня були проведені різноманітні заходи. Цікавим було відкриття тижня. У кожному класі були проведені Олімпійські уроки під гаслом "Діти - олімпійська надія України". Турнір з міні-футболу пройшов між 6-11 класами. Учні початкових класів змагалися в спортивній естафеті "Маленькі олімпійці". Під час якої продемонстрували свої спортивні здібності, згуртованість та дружбу. Були переглянуті пізнавальні відеофільми про Олімпійські ігри. Юнаки закладу змагалися у підтягуванні на перекладині, де продемонстрували неабияку силу. А 5-7 класи  показали свою підготовку в естафеті "Рух - це життя". Крім того учні мали змогу поглибити свої знання та висловити власні думки про здоровий спосіб життя під час еко-пікніка "В здоровому тілі - здоровий дух".  Вихованці гуртка "Юний тенісист" показали свої вміння, спритність та волю до перемоги у змаганнях з настільного тенісу.  А ще малювали малюнки та створили колаж "Ми - за спорт". Багато позитивних емоцій, заряд бадьорості та гарного настрою отримали всі учасники спортивних змагань. Тиждень був насиченим та цікавим. Побажаємо учням нових спортивних звершень, адже спортивне життя закладу не обмежується одним тижнем. Попереду ще багато спортивних досягнень.

20:43 17.09.2021

Олімпійський тиждень в КУ опорному закладі освіти "Ємільчинський ЗЗСО І-ІІІ ст. Ємільчинської селищної ради"

Традиційно на початку нового навчального року в комунальній установі опорному закладі освіти "Ємільчинський ЗЗСО   №1 І-ІІІ ступенів Ємільчинської селищної ради" було проведено «Олімпійський тиждень», у рамках якого організовано чимало цікавих заходів: тематичні виховні години, інформаційні хвилинки, олімпійські уроки, конкурс малюнків, спортивні змагання між класами, які мали на меті пропагувати серед дітей та учнівської молоді здоровий спосіб життя, сприяти залученню їх до активних занять спортом.      До проведення «Олімпійського тижня» долучилися учні початкової школи. Вони взяли участь у конкурсі малюнку на спортивну тематику «Я – майбутній олімпієць». Учні демонстрували своє вміння малювати та фантазувати.    В класах проведено Олімпійські уроки, на яких учні мали змогу більше дізнатися про історію виникнення Олімпійських ігор, видатних спортсменів та Олімпійських чемпіонів України, які прославляють нашу країну на світовій арені.     Пройшли змагання з футболу між учнями 9-11 класів та веселі старти між учнями 1- 5-х та класів. Показали свою силу і міць старшокласники в силових змаганнях.     Родзинкою Олімпійського тижня стало проведення спортивної естафети між учнями 5-6-х класів.     Веселими і задоволеними залишилися всі учасники змагань. Ми ще раз переконались, що в нашій школі працюють і вчаться сильні, спритні й сміливі люди.     Тож бажаємо всім спортсменам тільки перемог – як на спортивних майданчиках, так і за їхніми межами!

18:17 17.09.2021

Олімпійський тиждень у КУ "Середівський ЗЗСО І-ІІІ ступенів Ємільчинської селищної ради"

З 6 по 11 вересня у КУ "Середівський ЗЗСО І-ІІІ ступенів Ємільчинської селищної ради" пройшов Олімпійський тиждень, приурочений Дню фізичної культури і спорту. Олімпійський тиждень і Всеукраїнський Олімпійський урок – це комплекс заходів, спрямованих на популяризацію спорту, здорового способу життя, розвиток Олімпійського руху в Україні. Протягом тижня діти ознайомились з історією та традиціями Олімпійських ігор сучасності, олімпійськими видами спорту, були залучені до цікавих та активних спортивних змагань з легкої атлетики, волейболу, футболу, настільного тенісу, шахів, відновили свою роботу веселі перерви, під час яких всі бажаючі могли зробити ритмічну руханку.

15:51 15.09.2021

Олімпійський тижденьв комунальній установі «Підлубівський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Ємільчинської селищної ради Житомирської області»

 Весело, цікаво та насичено в комунальній установі «Підлубівський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Ємільчинської селищної ради Житомирської області» пройшов Олімпійський тиждень, приурочений Дню фізичної культури та спорту, який цього року відзначали 11 вересня. В урочистій лінійці, з нагоди відкриття тижня, взяли участь 114 учнів та 19 вчителів. Традиційну лінійку завершив спортивний флеш-моб. Протягом п’яти днів діти змагалися у  спритності та витривалості, ознайомились з історією та традиціями Олімпійських ігор сучасності, олімпійськими видами спорту. У всіх класах проведено Олімпійський урок, конкурси, вікторини знавців історії Олімпійського руху.

15:43 15.09.2021

Олімпійський тиждень у КУ «ЗЗСО Ємільчинська гімназія»

Олімпійський тиждень З метою сприяння розвитку олімпійського руху в Україні, пропаганди здорового способу життя, поширення ідей олімпізму, формування в учнів фізичного та морального здоров’я з 6 по 10 вересня у КУ «ЗЗСО Ємільчинська гімназія» проведений Олімпійський тиждень. У рамках тижня відбулися такі заходи: 06.09 - лінійка відкриття; 07.09 - презентація книг про історію Олімпійських ігор; 08.09 - змагання з настільного тенісу; 09.09 - олімпійські уроки, присвячені святкуванню Дня фізичної культури та спорту; 10.09 - конкурс малюнків на асфальті та фотовиставка «Ми - майбутні олімпійці»; - змагання з легкої атлетики; - турнір з волейболу серед здобувачів освіти.

12:39 13.09.2021

Онлайн нарада

31 серпня 2021 відбулася онлайн нарада на якій були розглянуті питання стану проведення кампанії з вакцинації працівників закладів освіти Житомирської області від гострої респіраторної хвороби  COVID-19. Участь у нараді взяла Юлія БОНДАРЧУК.

12:25 01.09.2021

Шкільні автобуси готові до нового 2021-2022 н.р.

31 серпня 2021 року було проведено перевірку стану підготовки шкільних автобусів до роботи в новому 2021-2022 н. р. За висновком всі автобуси готові виїхати 1 вересня та підвозити учнів до закладів освіти Ємільчинської селищної ради. З напутніми словами, побажаннями безпечної дороги та вдячних юних пасажирів до водіїв автобусів звернувся начальник відділу освіти, молоді та спорту Ємільчинської селищної ради Сергій ЖЕКА. 

18:42 31.08.2021

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень