A A A K K K
людям з порушенням зору

Відділ освіти, молоді та спорту
Ємільчинської селищної ради

Новини та оголошення

Змагання серед ветеранів 40+

9 жовтня відбулись змагання серед Ветеранів 40+ З Гирьового спорту, армспорту, перетягування канату, легкої атлетики  Маємо такі результати:  Гирьовий спорт: 1 місце Коваль Ігор 3 місце Кунашенко Сергій Армспорт: 1 місце Примак Олександр 2 місце Омельченко Олександр Перетягування канату 3 місце : - Омельченко Олександр - Кунашенко Сергій - Коваль Ігор - Шпінь Андрій - Примак Олександр

13:00 10.10.2021

"Хто ти, майбутній Олімпієць?"

9 жовтня відбулись змагання школярів під девізом «Хто ти, майбутній Олімпієць?» з легкої атлетики, гирьового спорту та армспорту. Маємо такі результати:  Легка атлетика: 1 місце-(100м Саламатіна Аліна;200м  Авраменко Владислав) 2 місце-( 200м Кугидко Ірина) 3 місце( 200м Саух Вікторія;800м Кривець Дмитро,Грицюк Богдана) Естафета також 1 місце ( Авраменко Влад, Войтенко Влад, Саламатіна Аліна, Саух Юля) Гирьовий спорт : 2 місце Штиль Богдан,  3  місце Філоненко Максим Армспорт: 1 місце Омельченко Дмитро

12:53 10.10.2021

Вебінар «На захисті найдорожчого»

06 жовтня Департаментом культури, молоді та спорту Житомирської обласної державної адміністрації проведено вебінар «На захисті найдорожчого», в якому взяла участь завідувач сектору молоді та спорту відділу освіти, молоді та спорту ЛЮДМИЛА ЖИЛЮК. Даний вебінар проводився з метою формування у молоді почуття патріотизму, любові до Батьківщини, вшанування героїв, які боролись за незалежність та територіальну цілісність України, заохочення молоді до військової служби.

12:57 06.10.2021

Вітаємо з професійним святом!

Шановні освітяни, нехай Ваша любов до своєї роботи, до всього світу буде без меж, нехай Ваші учні будуть слухняними та спроможними на великі перемоги.

13:27 01.10.2021

Вітаємо переможців!

У серпні 2021 року комунальним закладом позашкільної освіти «Обласний центр дитячої та юнацької творчості» Житомирської обласної ради був проведений конкурс відеороликів «Обличчя моєї України» з нагоди 30-річчя незалежності України. Учениці Ємільчинської гімназії Дідус Евеліна (11 клас) та Дідус Вікторія (10 клас) стали переможцями конкурсу, отримавши  дипломи третього ступеня за відеоролик про Ємільчинський народний краєзнавчий музей.  Керівник роботи - Дубицька Наталія Іванівна.                                     

17:40 28.09.2021

Колектив відділу освіти, молоді та спорту Ємільчинської селищної ради вітає з Днем народження керівника «Великоцвілянського ЗЗСО І-ІІІ ст.» Банчук Галину Василівну!

  Нехай цвітуть під небом синьооким Ще довго-довго дні й літа, А тиха радість, чиста і висока, Щоденно хай до хати заверта! Бажаємо здоров’я, сонця у зеніті, Любові, доброти і щастя повен дім, Нехай у серці розкошує літо І соняхом квітує золотим. Хай постійний успіх, радість і достаток Сипляться до вас, немов вишневий цвіт, Хай життєвий досвід творить з буднів свята, Господь дарує довгих-довгих літ!  

12:37 20.09.2021

Олімпійський тиждень в КУ "Малоглумчанському ЗЗСО І-ІІІ ст. Ємільчинської селищної ради"

Для того, щоб навчити дітей цінувати власне здоров’я , вести здоровий спосіб життя та вкотре довести, що спорт-це модно! У КУ «Малоглумчанський ЗЗСО I-III  ступенів» був проведений Олімпійський тиждень, який тривав з 06 по 11 вересня. До проведення заходів долучилися не лише учителі фізичної культури, а й усі вчителі закладу. Разом із вихованцями вони брали участь у відкритті та закритті Олімпійського тижня, Олімпійських розминках та веселих ритмічних руханках,  змаганнях з волейболу, естафетах, конкурсі спортивних світлин. Учні ж показали свою спритність та витривалість у різних спортивних змаганнях та заходах, брали участь у олімпійських уроках, тематичних виховних годинах, створювали презентації та просто насолоджувалися позитивною атмосферою.

20:50 17.09.2021

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень