A A A K K K
людям з порушенням зору

Відділ освіти, молоді та спорту
Ємільчинської селищної ради

Новини ІРЦ

Надання психологічної допомоги

Психологи Леся Туровська та Ірина Денисюк КУ «Ємільчинський інклюзивно-ресурсний центр» Ємільчинської селищної ради, задіяні до гуманітарного штабу при Ємільчинській селищній раді, на період дії воєнного стану надають психологічну допомогу і проводять додаткові психолого-педагогічні та корекційно-розвиткові послуги внутрішньо переміщеним особам.  Родини, які виховують дітей з особливими освітніми потребами, можуть отримувати психологічну та консультативну допомогу.

15:19 17.05.2022

Засідання команди психолого-педагогічного супроводу

04.01.2022 року в Ємільчинському ЗЗСО l-lll ст. №1 і фахівцями (консультантами)  КУ "Ємільчинський інклюзивно-ресурсний центр» було проведено засідання команди психолого-педагогічного супроводу для визначення рівнів підтримки та  опрацьовані  питання щодо роботи в автоматизованій системі "Україна. Інклюзія" , визначено алгоритм спільних дій ІРЦ та закладу  освіти щодо складання ІПР за новими вимогами.

22:43 06.01.2022

Дякуємо за допомогу!

Колектив КУ"Ємільчинський ІРЦ" висловлюю щиру  вдячність за безкорисливу допомогу Борису Гаврилюку!  Олі  Подшиваловій! Андрію Туровському ! Ми щиро дякуємо  за віддані сили, витрачений час і чесні старання. Ні на секунду не було сумнівів, що мета одна — це перемога. Дякуємо за успішну роботу. Такий відмінний результат надовго порадує всіх діток , які відвідують інклюзивно-ресурсний центр!

16:18 24.12.2021

Дякуємо!

             Дуже приємно, що в наш нелегкий час, існують люди, які завжди готові прийти на допомогу іншим. Роблять це безкорисливо, доброзичливо та від щирого серця. Висловлюємо подяку за новорічні подарунки для дітей Громадській організації "Спілка Пасічників Ємільчинщини" та ДП"Ємільчинський лісгосп "

16:12 24.12.2021

Міжнародний день людей з інвалідністю

Щороку, 3 грудня українське суспільство разом з усією світовою спільнотою відзначає Міжнародний день людей з інвалідністю, який проголошено Генеральною Асамблеєю ООН у 1992 році.        Відзначення цієї дати спрямоване на посилення уваги до проблем людей з обмеженими фізичними можливостями, захисту їх гідності,  прав і благополуччя. Цей день є нагадуванням людству про його обов`язок виявляти турботу і милосердя до найбільш незахищеної частини суспільства.       Ставлення до людей з особливими потребами визначає ступінь цивілізованості суспільства,а головне – найбільше, чого  вони потребують  – це наша увага та розуміння.        В цей день хочеться побажати їм теплих стосунків із близькими, бадьорості духу та міцного здоров`я, і надалі залишатися для нас прикладом безмежних людських можливостей та великої сили волі, що ці можливості породжує, а всім нам побільше душевної щедрості і милосердя, які втілилися б у добрі справи.

16:02 13.12.2021

Організація інклюзивного навчання у ЗАКЛАДАХ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ (з новими змінами з 1 січня 2022 р.)

Організація інклюзивного навчання у ЗАКЛАДАХ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ (з новими змінами з 1 січня 2022 р.)   Основними законодавчими актами про інклюзивну дошкільну освіту в Україні є: • Закон «Про освіту» • Закон « Про дошкільну освіту» • Постанова КМУ № 530 від 10.04.2019 «Порядок організації діяльності інклюзивного навчання у закладах дошкільної освіти», вступить в силу 01 січня 2022 року у новій редакції!

15:53 13.12.2021

Онлайн-семінар «Організаційні засади діяльності ІРЦ в умовах карантинних обмежень: підсумки -2020 та перспективи-2021»

В.о. директора Ємільчинського інклюзивно-ресурсного центру Туровська Леся Петрівна  взяла участь у онлайн-семінарі «Організаційні засади діяльності ІРЦ в умовах карантинних обмежень: підсумки -2020 та перспективи-2021» , який відбувся 9 грудня на базі КЗ «Житомирський ОІППО» Житомирської обласної ради. На семінарі розглядались питання про внесення змін у Положення про інклюзивно-ресурсні центри, просвітницька та консультаційна діяльність фахівців ІРЦ.

15:49 11.12.2020

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень