A A A K K K
людям з порушенням зору

Відділ освіти, молоді та спорту
Ємільчинської селищної ради

Новини ІРЦ

 

 

Семінар психологічної служби

2 травня 2024 року на базі відділу освіти, молоді та спорту для працівників психологічної служби закладів освіти відбувся семінар з метою профілактики ментального здоров’я учасників освітнього процесу на тему: «Булінг у дитячому середовищі: причини, наслідки та шляхи його подолання», який провела фахівець (практичний психолог) КУ «Ємільчинський ІРЦ» Ємільчинської селищної ради Леся ТУРОВСЬКА. У ході семінару були висвітлені питання щодо запобіганню булінгу в закладах освіти та ознайомлено учасників заходу з алгоритмом роботи у разі виявлення фактів булінгу.

16:24 02.05.2024

Наші талановиті діти

Неймовірні емоції виникають коли небайдужими виявляються наймолодшіСьогодні хочу поділитися історією зустрічі з нашим другом - Назаром СЛОБОЖАНЮКОМ!!! Це дитина яка своїм серденьком здатна обійняти увесь світ , мріє щоб світло перемогло темряву , мріє про - ПЕРЕМОГУ !!!

17:13 17.04.2024

Супровід дітей

Продовжуємо працювати у командах психолого-педагогічного супроводу дітей з ООП у закладах освіти Ємільчинської громади. 10 квітня відвідали Середівський ліцей Ємільчинської селищної ради Житомирської області Великоцвілянський ліцей Березниківський ліцей та завітали до діток , які навчаються на індивідуальному навчанні. У ході зустрічей обговорили динаміку розвитку дітей та виконання ІПР, розглянули труднощі , які виникають під час виконання ІПР та наданні корекційно-розвиткових послуг, переглянули протоколи КППС.

17:12 17.04.2024

онлайн заняття

Індивідуальні корекційні онлайн заняття проводить фахівець Ірина Денисюк Єлільчинського ІРЦ дітям, які знаходяться за межами нашої країни, тому що одна з актуальної роботи практичного психолога сьогодення є розвиток дитини під час занять онлайн. Наша мета створити цікаві, яскраві та корисні вправи,які допоможуть привернути увагу дітей до роботи онлайн та урізноманітнити корекційні заняття.

17:04 17.04.2024

"Ментальне здоров'я: практики сходження"

07.03.2024 р. фахівці КУ"Ємільчинського інклюзивно-ресурсного центру" провели захід для голів первинних профспілкових організацій закладів освіти Ємільчинської селищної ради "Ментальне здоров'я: практики сходження"

17:02 17.04.2024

Вітаємо!

Шановні психологи, як добре, що ви є! Вітаю всіх вас з вашим святом! Ваша допомога людям безцінна. Неодмінно бажаю вам безперервного професійного зростання, гарного настрою і міцних нервів. І нехай люди будуть вам безмірно вдячні!

11:47 23.04.2023

Співпраця із закладами освіти

21.04.2023року т.в.о. директора Оксана Мосійчук та фахівець (практичний психолог) Леся Туровська відвідали Степанівський ліцей. Вивчали динаміку розвитку дітей з особливими освітніми потребами, разом з директором та педагогічним колективом Степанівського ліцею проектували шляхи навчання, виховання, реабілітації та соціальної адаптації дітей з особливими освітніми потребами, обирали ефективні форми, методи, засоби навчально-виховного, корекційно-розвиткового процесу.

11:44 21.04.2023

Семінар для психологів

06.10.2022 року на базі відділу освіти, молоді та спорту Ємільчинської селищної ради відбувся семінар для працівників психологічної служби закладів освіти на тему «Організація та планування діяльності практичного психолога та соціального педагога в закладах освіти у 2022-2023 навчальному році». Практичний психолог КУ «Ємільчинський інклюзивно-ресурсний центр» Ємільчинської селищної ради Леся ТУРОВСЬКА ознайомила присутніх із актуальними питаннями, щодо нормативно-правової та типової документації, застосуванням діагностичних мінімумів, організацією психологічного та соціального супроводу в умовах інклюзивного навчання.

19:15 06.10.2022

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень