A A A K K K
людям з порушенням зору

Відділ освіти, молоді та спорту
Ємільчинської селищної ради

Новини та оголошення

Підсумки етнолого-краєзнавчої експедиції «Чуття єдиної родини»

У грудні 2020 року обласним центром туризму та краєзнавства учнівської молоді були підбиті підсумки етнолого-краєзнавчої експедиції «Чуття єдиної родини». Як і кожного року,  учнів наших закладів освіти не лише взяли участь  у конкурсі, а  й стали переможцями в номінації «Багатослів’я мовчазних речей».

12:45 30.12.2020

Підсумки селищного етапу фестивалю «Мама, тато, я – спортивна сім’я!» в онлайн форматі

Підведено підсумки селищного етапу фестивалю «Мама, тато, я – спортивна сім’я!» в онлайн форматі та визначено переможців. І місце родина ЖЕКИ Середівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів; ІІ місце родина БОКОВЕНКІВ Ємільчинська гімназія; ІІІ місце родина АНТОНЕНКІВ Малоглумчанського ЗЗСО І-ІІІ ступенів. Також хочемо відзначити за активну участь у даному конкурсі вихованців Ємільчинського ЗДО №1 «Сонечко». Переможці та учасники конкурсу будуть нагороджені грамотами та цінними подарунками! Вітаємо!!!

11:17 24.12.2020

Міжобласний вебінар «Упровадження електронних класних журналів: можливості, проблеми, перспективи»

23 грудня 2020 року за сприяння ГО «За кращу освіту» проводився міжобласний вебінар «Упровадження електронних класних журналів: можливості, проблеми, перспективи». У вебінарі взяли участь: методист освітньо-ресурсного центру відділу освіти, молоді та спорту Ємільчинської селищної ради Карпенко Тетяна Анатоліївна, керівники закладів загальної середньої освіти. Під час вебінару були висвітлені питання щодо юридичних підстав для упровадження електронних класних журналів та їх можливостей для забезпечення ефективності управління якістю освіти закладу; створення належних матеріально – технічних умов для забезпечення роботи вчителів у електронних журналах.

16:49 23.12.2020

Онлайн-семінар для практичних психологів та соціальних педагогів закладів загальної середньої освіти на тему "Затвердження професійного стандарту «Практичний психолог закладу освіти»"

23 грудня 2020 року о 10:00 годині на базі інклюзивно – ресурсного центру відділу освіти, молоді та спорту Ємільчинської селищної ради було проведено онлайн-семінар для практичних психологів та соціальних педагогів закладів загальної середньої освіти на тему "Затвердження професійного стандарту «Практичний психолог закладу освіти»".

15:39 23.12.2020

Підсумки всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2021»

   Конкурс – це завжди тривога, безсонні ночі, переживання. Адже саме ці емоції пережили вчителі  нашої громади, які були учасниками всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2021». Приємно, що саме наші вчителі всі гідно пройшли конкурсні випробовування і довели, що високі знання, професіоналізм, любов до дітей та самовдосконалення є головною складовою успіху вчителя.

17:08 22.12.2020

Онлайн засідання розширеної обласної методичної ради «Новації в закладах позашкільної освіти еколого-натуралістичного напряму в умовах карантину»

21 грудня 2020 року об 11: в режимі онлайн відбулося засідання розширеної обласної методичної ради «Новації в закладах позашкільної освіти еколого-натуралістичного напряму в умовах карантину» участь в якому взяла методист освітньо-ресурсного центру відділу освіти, молоді та спорту Ємільчинської селищної ради Тетяна Анатоліївна Карпенко.

14:49 21.12.2020

18 грудня 2020 року за участю Президента України В. Зеленського в онлайн-форматі відбувся щорічний Всеукраїнський форум "COVID-19 нас не зупинить"

18 грудня 2020 року за участю Президента України В. Зеленського в онлайн-форматі відбувся щорічний Всеукраїнський форум "COVID-19 нас не зупинить" до якого приєдналися: відділ освіти, молоді та спорту Ємільчинської селищної ради, завідувач сектору молоді та спорту Жилюк Людмила Григорівна, учні 8-11 класів ЗЗСО. Під час форуму були виступи відомих українських та світових спікерів, блогерів, підприємців, співаків на теми розвитку лідерських та комунікаційних навичок, підприємницького мислення, блогінгу.    

16:02 18.12.2020

Онлайн конференція «Змінимо майбутнє - тільки разом ! Партнерство державних органів, бізнесу та громадянського суспільства - запорука досягнення Цілей сталого розвитку»

Завідувач сектору відділу освіти, молоді та спорту Людмила Григорівна Жилюк 18 грудня 2020 року взяла участь у онлайн конференції «Змінимо майбутнє - тільки разом ! Партнерство державних органів, бізнесу та громадянського суспільства - запорука досягнення Цілей сталого розвитку» Захід проводиться у межах впровадження проекту «Онлайн освіта для сталого розвитку», що реалізується Програмою розвитку ООН в Україні за фінансової підтримки Уряду Німеччини, наданої через Німецьке товариство міжнародного співробітництва (Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH).

15:45 18.12.2020

Літературний фестиваль-конкурс «Ліна Костенко - поетеса епохи»

В рамках фестивалю шістдесятництва та дисидентського руху; з метою вшанування Ліни Костенко, як морального авторитета української нації, формування патріотичної свідомості та популяризації української культури був організований та проведений літературний фестиваль-конкурс «Ліна Костенко - поетеса епохи». Учасниками стали 59 учнів з 10 навчальних закладів. За рішення членів журі дипломантами в номінації «Поезія» стали 25 учасників, а лауреатами –11; в номінації «Ілюстрація» дипломантами стали 14 учасників ,а лауреатами – 9. Усі учасники отримали дипломи відділу освіти, молоді та спорту Ємільчинської селищної ради та солодкі подарунки.

15:44 18.12.2020

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень