A A A K K K
людям з порушенням зору

Відділ освіти, молоді та спорту
Ємільчинської селищної ради

Пліч-о - пліч

Дата: 20.05.2024 10:24
Кількість переглядів: 24

18 травня в Житомирі відбувся IV обласний етап змагань "Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги" під девізом "Разом переможемо!". У непростих спортивних баталіях зійшлися кращі команди з різних куточків області, аби позмагатися за право представляти регіон на Всеукраїнському рівні. У 5 видах спорту: футзал, баскетбол, волейбол, черліденг та спортивне орієнтування брали участь близько 350 юних спортсменів.

Серед учасників змагань були й дві команди з волейболу Ємільчинського ліцею №2 Ємільчинської селищної ради Житомирської області.

Команда дівчат продемонструвала чудову майстерність, командний дух та волю до перемоги, здобувши в напруженій боротьбі з суперницями почесне ІІІ місце, нагороджена бронзовими медалями.

Команда юнаків, продемонструвавши високий рівень професійної гри, стала срібними призерами, посівши ІІ місце на п’ядесталі переможців.

Щиро вітаємо юних спортсменів Ємільчинського ліцею №2 з цими блискучими перемогами та бажаємо не зупинятися на досягнутому, й надалі удосконалювати свою майстерність, здобувати нові перемоги, підкорювати спортивні вершини та прославляти нашу громаду на спортивній арені!

Особлива подяка тренерам-наставникам команд за самовіддану працю, професіоналізм та віру в своїх вихованців.

Фото без опису


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень