A A A K K K
людям з порушенням зору

Відділ освіти, молоді та спорту
Ємільчинської селищної ради

Круглий стіл

Дата: 15.04.2024 11:08
Кількість переглядів: 4

11 квітня 2024 року у відділу освіти, молоді та спорту Ємільчинської селищної ради відбулося засідання «круглого столу» вчителів #української_мови_та_літератури, зарубіжної літератури.

У ході роботи засідання були висвітлені питання стану впровадження реформи «Нова українська школа» в адаптаційному циклі базової середньої освіти (5–6-ті класи), причини освітніх втрат, систему оцінювання в НУШ.

Свою педагогічну майстерність, професійні уміння і творчі здобутки в конкурсі «Учитель року - 2024» представила Михальчук Валентина Сергіївна, вчитель Миколаївського ліцею, яка стала лауреаткою даного конкурсу у цьому році.

Дем’янчук Оксана Петрівна, вчителька Ємільчинського ліцею №2, поділилася своїм досвідом підготовки до ЗНО, зокрема з теми «Фразеологія», показала на прикладах, яким чином розвиває творчі здібності учнів за допомогою різних застосунків на кожному з етапів уроку.

Про те, як створити навчальну презентацію за п’ять хвилин, план-конспект відкритого уроку, створювати малюнки за творами, спілкування в чаті з відомими історичними постатями України та світу – усе це та багато іншого, що може зробити для нас Штучний інтелект, розповіла Дубицька Наталія Іванівна, вчителька зарубіжної літератури Ємільчинського ліцею №2.

Засідання пройшло в творчій та доброзичливій атмосфері, яке надихнуло учасників на застосування отриманого досвіду на практиці. Щиро дякуємо всім за участь!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень