A A A K K K
людям з порушенням зору

Відділ освіти, молоді та спорту
Ємільчинської селищної ради

Змагання з армспорту

Дата: 03.12.2022 20:12
Кількість переглядів: 11

3 грудня 2022 року в м. Житомир на базі Поліського Національного університету, відбулись змагання з армспорту Колосіади кращих спортсменів Житомирщини пам‘яті заслуженого працівника фізичної культури і спорту України К.К. Марчука. 
Змагання проводились серед чоловіків у вагових категоріях (70 кг, 80 кг, 90кг, 90+ ) та серед жінок (абсолютна вагова категорія).
В чемпіонаті Житомирщини взяло участь близько 40 учасників (Курненська ТГ, Ємільчинська ТГ, Лугинська ТГ, Пулинська ТГ, команда ЖДУ ім. І. Франка, Житомирський військовий інститут ім. С. Корольова), тому конкуренція була на кожній ваговій категорії.
Наші кращі результати:
🥈срібним призером у ваговій категорії до 90 кг став відомий армреслер в нашій громаді та області Дегтяренко Олексій (поступившись лише Майстру спорту України з Коростеня Невмержицькому Богдану Миколайовичу) 
🥈Також срібло в нашу громаду привіз спортсмен із с. Серби, Олег Хомутовський (категорія 80 кг), став новинкою в цьому виді спорту як для нашої громади так і для області. Олег здолав своїх усіх суперників та добравшись до фіналу показав справжню силу і витримку, поступившись лиш більш досвідченому спортсмену з трьох спаренгів 1:2. Це були перші змагання для нашого 20-річного перспективного спортсмена з армреслінгу. 
Щиро дякуємо учасникам за участь та організаторам за організацію змагань на високому рівні!
Слава Україні 🇺🇦


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень