A A A K K K
людям з порушенням зору

Відділ освіти, молоді та спорту
Ємільчинської селищної ради

Зустрічі з керівниками ЗЗСО

Дата: 02.06.2022 15:18
Кількість переглядів: 41

 

        З 31травня по 2 червня 2022 року відділом освіти, молоді та спорту Ємільчинської селищної ради були проведені зустрічі з керівниками закладів загальної середньої освіти щодо завершення 2021-2022 н.р. та підготовки до нового 2022-2023 навчального року, функціонування та перспектив розвитку освітньої галузі в громаді.

        У ході співбесід керівники закладів освіти озвучили питання щодо фінансово-господарської діяльності, перспектив розвитку закладу, аналізу демографічної ситуації, прогнозованої чисельності учнів на 2022-2023 н.р., фінансової спроможності закладів освіти, кадрового забезпечення, трудових договорів з вчителями-пенсіонерами, перейменування закладів освіти, патріотичну свідомість, мультипредметний тест та вступну кампанію в період воєнного стану.

       Начальник відділу освіти, молоді та спорту Ємільчинської селищної ради Сергій ЖЕКА наголосив на відповідальності кожного керівника за доручену ділянку роботи, а також на необхідності жорсткої, але обґрунтованої економії бюджетних коштів, які спрямовуються на розвиток освітньої галузі. За результатами співбесіди керівникам закладів загальної середньої освіти громади було доручено привести мережу та штатні розписи закладів у відповідність до бюджетного фінансування, вжити заходів щодо покращення освітнього процесу у закладах освіти.

       Спілкування відбулося конструктивно, учасники отримали вичерпні та професійні відповіді на поставлені запитання.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень