A A A K K K
людям з порушенням зору

Відділ освіти, молоді та спорту
Ємільчинської селищної ради

Про підтримку молоді при підготовці до ЗНО-2022

Дата: 24.11.2021 17:37
Кількість переглядів: 44

Про підтримку молоді при підготовці до ЗНО-2022

Доводимо до Вашого відома про запровадження Національним юридичним університетом ім. Ярослава Мудрого безкоштовного освітнього проекту, який спрямований на підтримку молоді в підготовці до ЗНО.

Даний проект допоможе поглибити знання з таких дисциплін, як українська мова та літератури й історія України. З урахуванням особливостей сучасних тенденцій викладання навчального матеріалу, окрім традиційних педагогічних інструментів, вчителі курсу сконцентрують існуючий досвід застосування новітніх колективних та індивідуальних форм навчання. Особливе місце також буде приділено застосуванню візуалізації, яка буде сприяти інтенсивності навчання, активізації пізнавальної діяльності, формуванню і розвитку критичного мислення, зорового сприйняття, підвищенню візуальної грамотності та культури. Враховуючи карантинні обмеження реалізація проекту запланована на базі онлайн платформи Zoom, що дозволить всім охочим долучитися для поглиблення знань із навчальних дисциплін.

Щоб долучитися до проекту необхідно заповнити реєстраційну форму за покликанням http://bit.do/nluzno2022.

Для отримання детальної інформації прохання звертатися до працівника відділу профорієнтації та рекрутинга НЮУ ім. Ярослава Мудрого - Грищенко Катерини Костянтинівни за контактним телефоном: +38(098)3054536 або на пошту rms.centre@nlu.edu.ua.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень