A A A K K K
людям з порушенням зору

Відділ освіти, молоді та спорту
Ємільчинської селищної ради

І тур Всеукраїнського конкурсу "Учитель року - 2022"

Дата: 26.01.2022 22:17
Кількість переглядів: 44

25 січня 2022 року  в м. Житомир відбувся відбірковий етап І туру  всеукраїнського конкурсу «Учитель року - 2022». Ємільчинську громаду цього року на конкурсі представляли вчителі Ємільчинської гімназії. Вчитель правознавства Ярошук Л.С., вчитель біології Романішина І.Є.та вчитель інформатики Яворська Н.А.

Складним й напруженим був конкурсний день,  кожен із учасників показав високий  фаховий та професійний рівень. Для наших педагогів конкурс став ще однією сходинкою до вершин професійної майстерності, відкрив багато нових граней їхнього педагогічного досвіду, став школою самоствердження і самовираження. Всі тривоги уже позаду, підсумки конкурсу підбито…
За рішенням журі конкурсу переможцем відбіркового етапу І туру конкурсу  в номінації «Правознавство» стала Ярошук Лілія Степанівна, яка буде брати участь в наступному етапі.
Від імені відділу освіти Ємільчинської селищної ради, та всієї педагогічної спільноти щиро вітаємо наших кращих вчителів з  високими здобутками в конкурсі та перемогою! Зичимо міцного здоров’я, щастя, невичерпної енергії, оптимізму, творчих здобутків, сили та наснаги у виконанні почесної місії вчителя – творінні добра, навчанні та вихованні учнівської молоді. Нехай кожен день приносить Вам, шановні колеги, радість і задоволення від зробленого, а  ваші  щирість і талант знаходять відгук у серцях ваших вихованців.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень