A A A K K K
людям з порушенням зору

Відділ освіти, молоді та спорту
Ємільчинської селищної ради

ДО УВАГИ УЧАСНИКІВ ПРОБНОГО ЗНО-2022

Дата: 19.01.2022 09:59
Кількість переглядів: 44

 

        Нагадуємо, що залишилося 3 дні до закінчення реєстрації на пробне зовнішнє незалежне оцінювання. Зареєструватися можна до 22 січня 2022 року на сайті Вінницького регіонального центру оцінювання якості освіти.

 

        За 15 днів від початку реєстрації для проходження пробного зовнішнього незалежного оцінювання процес завершили (здійснили оплату послуг із проведення пробного ЗНО) 50 осіб із зареєстрованих 120.  

         Кожен зареєстрований може самостійно перевірити в кабінеті учасника пробного ЗНО факт надходження коштів.

         Реєстрація для проходження пробного ЗНО не передбачає автоматичної реєстрації для участі в основній сесії ЗНО. Результати не буде зараховано як оцінки за державну підсумкову атестацію та не буде використано для участі в конкурсному відборі під час вступу до закладів вищої освіти. 

         Більш детальну інформацію щодо порядку реєстрації розміщено на сайті Вінницького регіонального центру оцінювання якості освіти.

 

          Нагадаємо, пробне зовнішнє незалежне оцінювання відбудеться 19 березня - з української мови, української мови і літератури;

           26 березня - з біології, географії, історії України, математики, математики (завдання рівня стандарту), фізики, хімії, англійської, іспанської, німецької, французької мов.

     

Квитанцію на оплату пробного ЗНО бажано оплатити протягом трьох календарних днів. Останній день оплати – вівторок, 25 січня 2022 року.

Через п’ять робочих днів після оплати перевірте в «Особистому кабінеті учасника пробного ЗНО»  інформацію про надходження платежу. 

   Реєстрація на пробне ЗНО відбудеться лише після успішної оплати.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень