A A A K K K
людям з порушенням зору

Відділ освіти, молоді та спорту
Ємільчинської селищної ради

«Учитель року - 2022»

Дата: 24.11.2021 15:30
Кількість переглядів: 46

Учитель – професія унікальна. Педагог своїм серцем і розумом формує завтрашній день, людину. Адже буквально все твориться за звичайною учнівською партою. Учительська доля барвистіша, ніж саме життя. Є в ній усе: сльози радості і гіркота невдач, найвищі злети духу і сірий туман буденності, свіжий рожевий вітер змін і тягуче відчуття застою.

      Всеукраїнський конкурс «Учитель року» - це конкурс для вчителів, які прагнуть постійного творчого зростання, яким необхідне відчуття особистого успіху. Саме такими є наші конкурсанти, які зареєструвались і взяли участь у зональному етапі першого туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року - 2022».

       На базі відділу освіти, молоді та спорту проходив перший тур конкурсу в номінації «Основи правознавства». За результатами двох конкурсних випробовувань «Фрагмент дистанційного уроку» та «Майстер - клас» у двох конкурсантів була однакова сума балів і думки членів журі різнились. Та все ж було визначено переможців.

І місце – Ярошук Лілія Степанівна, вчитель ЗЗСО Ємільчинська гімназія

ІІ місце -  Ничипорчук Микола Васильович, учитель Середівського ЗЗСО І-ІІІ ст.

ІІ місце – Костюшенко В’ячеслав Анатолійович, учитель    Симонівського ЗЗСО І-ІІІ ст.

Вітаємо Лілію Степанівну та бажаємо успіху в наступному етапі, який буде проходити в м. Житомирі.

Відділ освіти, молоді та спорту дякує нашим конкурсантам за цікаві дистанційні уроки, змістовні, насичені та креативні майстер – класи. Бажаємо вам творчих злетів, ніколи не зупинятись на досягнутому. Нехай творчий потенціал, невичерпний ентузіазм та наполеглива праця допоможуть вам досягти омріяної мети.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень